Våre lokaler

Med våre 25 000m2 tilbyr vi et mangfold av lokaler til de aller fleste typer bedrifter og med ulike priser. Les mer om tilpasset lokale til din virksomhet under, eller ta kontakt så forteller vi gjerne mer.

Håndverk

Bedrifter som driver innen håndverk trives godt hos oss. Her får du lokale etter behov og kan flytte bedriften din inn i et fellesskap med gode muligheter for samarbeid.

Les mer om håndverk

Produksjon

Store og mindre arealer med god takhøyde gjør flere av våre lokaler gunstige for diverse produksjon. Trykk her for å lese mer om mulighetene for å leie lokaler.

Les mer om produksjon

Kontor

Vi kan hjelpe med å skreddersy unike kontorlandskap for bedriften din, enten du ser etter et lite kontorlokale eller ønsker å flytte en større kontorvirksomhet. Ta kontakt med oss for visninger.

Les mer om kontor

Lager

I våre 25.000m2 finnes det lager i ulike størrelser, med variabel standard og pris. Her finner du store saler for firma eller lagringsplass for ditt flyttelass eller bobil.

Les mer om lager

Kreativt

Tilrettelegging av lokaler til kreative virksomheter er et fokusområde under utviklingen av våre bygg. Perfekt for deg som vil arbeide i et idérikt fellesskap!

Les mer om kreativt