Mikrobryggeri på huset

Det er Rune Birkeland som sammen med broren og noen kompiser har startet det nye selskapet. Det hele startet med at han brygget øl på kjøkkenet hjemme. Ølet ble rett og slett så bra at han deretter bestemte seg for å utvide produksjonen. Nå kan du finne Lysefjorden-øl hos noen dagligvarebutikker i tillegg til en del utesteder. Foreløpig er det en variant av pale ale-øl som er å få kjøpt. Denne har de fått god respons på.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger fra kundene, så jeg tror vi har funnet en oppskrift som passer mange. Det er et lyst og lett, men samtidig smaksrikt øl, sier gründer Rune Birkeland til Bygdanytt.

Det å drive mikrobryggeri har vært en voksende trend her i landet. På nettsiden drikkeglede.no finner vi en liste oppdatert i juni 2014, som teller hele 55 mikrobryggerier i Norge. Det er utrolig kjekt å kunne huse nummer 56!

Noen av våre ledige lokaler gjorde seg fint som produksjonslokaler for mikrobryggeriet. Det er virkelig en av fordelene for oss med å ha så fleksible lokaler, at vi har mulighet til å tilpasse for så variert drift. I dette tilfellet gjorde vi noe arbeid for å klargjøre lokalene til denne type produksjon.

Mer om Lysefjorden Mikrobryggeri AS finner du på deres Facebook side. 
Gi oss en lyd dersom du har en spennende idé eller er på jakt etter lokaler til din eksisterende bedrift. Vi spanderer gjerne en kopp kaffe!