Reklamekollektivet fyller 2 år!

De flyttet inn her samtidig som de startet bedriften sin som unge gründere. For dem ble et gammelt lagerlokale som bla. har blitt brukt som kunstatlier tidigligere, ett perfekt rom for kreativt kontorfellesskap. De så mulighetene i dette rommet selv om vi viste dem mer oppussede lokaler. Etter tilrettelegging ble lokalet til et fungerende, åpent kontorfellesskap som i dag huser syv unge kreatører.

Det var ikke noe alternativ for oss, vi forelsket oss i byggets historie og den industrielle looken med en gang, sier designer Peder Hiis.
Deres favorittelement i lokalet var malingsflekker på vegger og gulv som fortalte en kreativ historie. De har også en klar tanke om hva de liker med bydelen.
– De mest positive overraskelsene vi har fått er garantert hvor enkelt det er å komme seg hit og hvor hyggelige alle er her i Ytre Arna, kommenterer Art Director Isabelle Svalland.

Det å få inn Reklamekollektivet som kreativt fellesskap har også ført til at vi nå ønsker å tilrettelegge for enda flere kreative bedrifter. I tillegg til den unge bedriften har vi også andre skapende leietakere, bla. billedkunstner og illustratør Tiina Randviir, veveriet Spindelvev og flere band.

Vi merker at kreatører trives i bygget og ønsker et større fellesskap. Dette er noe vi i Arna Industrihus har lyst til å støtte.

– Beliggenheten, historien og den kule industrielle arkitekturen gjør at Arna Industrihus er perfekt for å skape et levende fellesskap, mener prosjektleder Susanne Svendsen og Art Director Thomas Dahl Birkeland.

Har du en kreativ bedrift og lurer på muligheten til å flytte inn hos oss? Ta gjerne kontakt eller kom ut på en kopp kaffe!